Dagboek     Het verhaal     Jacko     Fotoboek     Gastenboek     

Jacko van den Oord

 

Jacko van den Oord

 

Nieuws > Monument

Door: Leon

07-04-2008 - Daar ben ik toch nog een keer. Het schrijven in het gastenboek vermindert maar de bezoekers aantallen blijven ons verbazen, ook nu nog. Wij willen in de toekomst dit monumentje op het internet behouden. Het is naast zijn spulletjes en grafje een derde plekje geworden. Wellicht dat ik zo nu en dan toch weer wat ga schrijven. Misschien niet de diepe en scherpe emoties van het eerste uur maar wel de ervaringen van een gezin waar een kindje is weggevallen. Wij staan daarin niet alleen zoals we gemerkt hebben. Op dit moment is ons leven langzaam op weg naar het bestaan van vroeger, met de nadruk op langzaam. We kennen goede en slechte momenten, en die wisselen elkaar soms erg snel af. We lachen en hebben tranen. Vooral met de kinderen blijft het moeilijk. Wanneer doe je het goed? Het gaan slapen is dagelijks een moeizaam verhaal. Ook blijven we verrast worden over hun beleving van alles. Toch raar als je kind op kleurplaten.nl voortaan kruizen uit gaat printen in plaats van Barbie. Op school worden ze overigens erg goed begeleid, ze werken daar aan een boekje wat gaat over het overlijden van Jacko. Ik heb zelf afgelopen week nog nauwelijks gewerkt, het is emotioneel nog zwaar. Maar ook in praktische zin brengt het overlijden een hoop geregel met zich mee. Daarnaast de zorg voor Sophie. Het is vaak nog erg druk hier in huis. Komende week proberen we toch weer wat meer naar ons normale leventje te gaan. Ik ga weer proberen wat te werken, Sophie zal proberen af en toe een potje te koken.

We hebben afgelopen zaterdag de eerste 16 minuten van de film die over Jacko gemaakt wordt (eigen beelden + uitvaart) gezien. Op deze site zal binnen kort een korte compilatie van enkele minuten verschijnen.   

Terug naar nieuwsoverzicht

 

Wie, wat, waar?

Op deze site vindt je kort wat informatie over Jacko en kun je een berichtje achterlaten. Ook zullen we wat leuke foto's plaatsen in het fotoboek.

Wil je een kaartje sturen? Dat kan ook! Stuur je kaartje naar het thuisadres van familie van den Oord:

Fam. van den Oord
Uilecotenweg 55
5324 JT Ammerzoden