Dagboek     Het verhaal     Jacko     Fotoboek     Gastenboek     

Jacko van den Oord

 

Jacko van den Oord

 

Nieuws > Hoe gaat het?

Door: Leon

24-04-2008 - Een vraag die we veel krijgen en waar we graag antwoord op geven. Dat antwoord kan per week, dag, uur, minuut, seconde verschillen. We hebben goede momenten waarop het voelt alsof alles weer bij het oude is, we hebben mooie momenten die we zonder alles wat er gebeurt is nooit hadden gekregen. We hebben confrontaties, zwangere vrouwen, kinderwagens ze lijken ineens overal te zijn. We hebben het soms ronduit zwaar. We leven van dag tot dag om er doorheen te komen. We komen er wel, daar zijn we van overtuigd! Ook dankzij de hulp en warmte van de mensen om ons heen.

Vorige week hadden we een moeilijke week, maandag hadden we geen goed gevoel bij de gezondheid van Sophie en zijn we naar het ziekenhuis gegaan. Aanvankelijk leek er weinig aan de hand, niets om ons zorgen over te maken. Maar ons gevoel heeft ons niet bedrogen, er bleek een ontsteking te zitten. De wond binnen in de buik, daar waar de baarmoeder is verwijdert van de baarmoederhals was gaan ontsteken. Het betekende zo’n beetje dagelijks weer naar het ziekenhuis, bloed prikken, antibiotica kuur enz…. Afgelopen maandag kregen we te horen dat de ontsteking weer onder controle is. Sophie begint zich nu langzaam maar zeker lichamelijk weer wat beter te voelen.

We trekken er zo af en toe weer eens op uit. Afgelopen zaterdag met de Rotary naar Beeld & Geluid geweest in Hilversum. Dat konden we gerust doen, was toch een huisarts in het gezelschap! Een aanrader trouwens, erg indrukwekend gebouw en de interactieve experience laat je de wereld van radio en tv zelf beleven. Alles wat je er gedaan hebt kan je nadien thuis via internet nog eens terug kijken.

Eind vorige week waren ook de films klaar, André versteeg heeft er echt iets moois van gemaakt. Ruim een uur over het leventje en de weg naar zijn overlijden in Veldhoven. Hele waardevolle beelden, die we zelf hadden gemaakt. Maar ook de film van de uitvaart, heel mooi en subtiel gedaan. Sophie en ik hebben ze samen bekeken en het heeft ons weer een stukje beter doen begrijpen.Het korte filmpje is ook klaar, komt dit weekend online.

We blijven nog steeds kracht putten uit al jullie medeleven, telefoontjes, verhalen, kaartjes enz… Dank daarvoor.    

Terug naar nieuwsoverzicht

 

Wie, wat, waar?

Op deze site vindt je kort wat informatie over Jacko en kun je een berichtje achterlaten. Ook zullen we wat leuke foto's plaatsen in het fotoboek.

Wil je een kaartje sturen? Dat kan ook! Stuur je kaartje naar het thuisadres van familie van den Oord:

Fam. van den Oord
Uilecotenweg 55
5324 JT Ammerzoden